Saavutettavuus- seloste

 

 

 

Saavutettavuusseloste

Tämä seloste on laadittu 17.7.2020. Verkkosivuston ylläpitäjä on Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy ja sen saavutettavuuden on arvioinut Into-Digital Oy.

Saavutettavuuden tila
Ekjh.fi-verkkosivuston suunnittelussa on otettu huomioon eurooppalaisen EN 301 549 -standardin vaatimukset. Sivusto on testattu, ja se täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Sivustolta voi kuitenkin löytyä myös sisältöä, joka ei noudata vaatimuksia täydellisesti.

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet
Sivustolla voi olla ladattavia raportteja ja selvityksiä (pdf). Jotkut näistä aineistoista on tuotettu ja julkaistu ennen nykyisen saavutettavuusdirektiivin voimaantuloa, joten ne eivät välttämättä täytä sen kaikkia vaatimuksia. Sivustolla voi myös olla kuvia ja graafisia elementtejä, jotka eivät kaikilta osin täytä vaatimuksia.

Palautteet
Huomasitko verkkosivuston saavutettavuudessa muita puutteita tai parannettavaa? Kerro havainnoistasi Etelä-Karjalan Jätehuollon asiakaspalvelu- ja viestintäpäälikölle sähköpostilla osoitteeseen mari.ilvonen@ekjh.fi. tai puhelimitse numerossa 0108411807.

Valvontaviranomainen
Ilmoita havaitsemasi saavutettavuusongelmat aina ensin sivuston ylläpitäjälle eli Pirkanmaan Jätehuollolle. Jos et saa vastausta kahden viikon kuluessa tai et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Lisätietoa ilmoituksen tekemisestä ja käsittelystä löydät aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Sähköposti: saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelin: 0295 016 000
www.saavutettavuusvaatimukset.fi